Žene – iz ugla nekih muškaraca

countryside-1851503_960_720

Ovo neće biti politički i ostalo korektan tekst. Dakle, čitate ga na sopstvenu odgovornost. Ne, ne šalim se. Nije mi se dalo da biram reči.

Neki muškarci žene rangiraju samo na lepe i ružne. Ili preciznije, na ribetine i grobove. Na cice i gabore. I to je to. Dalje niti ih zanima niti misle da žena neki drugi epitet može i treba da nosi.

Za neke muškarce žena je svedena isključivo na seksualni objekat. Ili im se na nju diže ili ne. Tu se priča završava. (Uh šta bih joj sve radio).

Ako je lepa nad njom balave uz standardan verbalni arsenal: kakva dobra pička, to bi valjalo povaliti. Ako je ružna onda: kakva paćenica, jebe li TO uopšte ko?

Za njih je lepa žena je u isto vreme obavezno i kurva. (Pa šta drugo da bude. Ma sve su one iste.) Jer ako im da, naravno da je kurva, ako ne da, onda je kurva umišljena.

Ako ima bujne grudi – sisama sebi krči put kroz život. Naravno da je dromfulja. Ako ih nema – ma ko će tu dasku da pogleda. Idi crkni negde.

Ako je zgodna: kakvi bataci, valjalo bi se između njih uvaliti: ako nije: kakva bedevija, alo kravo, sjaši s frižidera.

Ako je doterana, elegantna i sređena: ma kučka, ko zna koga ona sve muze za lovu. Ako je do grla zakopčana ili zarozana: jadnice, u ogledalo se pogledaj. Ili ono: daj šta daš, svaka se rupa računa.

To da bude pametna, sposobna i uspešna, to ne postoji.  Ako slučajno karijeru ima: ma zna se, sve je to preko kreveta. Kurveština. Ilionaj drugi scenario: šta će drugo nego u knjige da gleda kad je neće niko.

Za neke muškarce žena je samo meso.

Ako mislite da su ovim debilizmima skloni tamo neki zatucani primerci zalutali iz prohujalih vremena, grdno se varate. O ne. Ovakvih „ljubitelja“ žena ima u svim sredinama i slojevima društva, samo su neki, popularno rečeno, vrlo transparentni a neki zamaskirani.

Neki su toliko primitivni i prosti da se svojim idejama hvale a oni drugi ih plasiraju jedan na jedan.

Lek za ovu boljku, ne postoji. U bušnu posudu se ništa uliti ne može. Ne može se bilo šta objasniti osobi koja je ubeđena da je u pravu.

Stoga na takve ne vredi trošiti ni vreme ni energiju. Oni ne zavređuju ni prevrtanje očima. Toliko su nebitni i mizerni. Prezrivo ignorisanje je zakon za takve. (Kako ono ide – glupost je bezgranična).

Jer koliko treba da budeš jadan i neuspešan pa da ti najveće postignuće u životu bude to što imaš kurac?

Međutim, postoji solidan broj muškaraca koji se u svojim razmišljanjima klackaju između mesožderskih epiteta i svesti da je žena ipak više od njih.

Pa, dragi moji, da pocrtam, nema ničeg hvale vrednog u sočnim pošalicama i aluzijama na obećavajuće krevetske vratolomije. Naprosto, to uopšte nije ni smešno, ni zanimljivo, i ni iz bliza nije odraz moći. Naprotiv.

Nema ničeg interesantnog u imitaciji bušne glave.

Nemojte to da radite.

Ostavite odgovor