Prevara – kad žena krivi ženu

saint-valentines-day-2059927_960_720

Da li ste primetili da neke žene za to što ih partneri varaju više krive druge žene nego njih.

Meni je to fascinantan fenomen.

On mukica fini i dobar ali eto ta druga, rospija jedna, jurila ga i jurila, zavodila i mamila pa je on na kraju morao da pristane.

Stvarno u domenu vica.

Alo žene, da mu nije možda ta druga, oštrokonđa zadnja i kurveštija, pištolj u glavu uperila i rekla skidaj gaće i vadi onu stvar.

Ko koga tu bre zajebava.

Šta u stvari misle žene koje tako opravdavaju muljanja svojih partnera. Da će ih oni više voleti zato što su im oprostile. Da će ih više ceniti zato što su krivicu svalile na tu droljetinu raspalu. Drage moje, neće, samo će se više smejati ženskoj gluposti. I još ornije krenuti u nove avanture znajući da će i naredne nepodobštine biti progutane i za njih okrivljene te druge kučke pokvarene.

Oni će se vaditi na svoju nemoć, pa muškaraci su, a one se nude i nude. Pa vrckaju polugole. Ne mogu oni taj teror da izdrže. Meni je to potpuni hit. Žena nalazi opravdanje za švaleraciju partnera jer su te druge žene skroz pokvarene. Razgolićene i na izvolte i nameću se a on muka slabog karaktera i srca pa mora da pristane ali inače je dobar i fini?! JOJ.

Šta ženama znači to zavaravanje?

Da li je baš toliko teško sebi priznati da se omašilo u izboru? Da se možda s brakom i vezom zaletelo. Da se zaljubljenost nije u ljubav i poštovanje pretvorila. Da li je baš toliko lakše okriviti treću stranu, gutati knedle i bes i usput glumiti srećan brak. Zarad čega se to radi? Zarad dece, svetinje braka? Ma dajte.

Nego da se mi ne lažemo, u braku i vezi gde je tamo neka kravetina uletela da otme njega, većina ostaje jer im je tako jednostavije i praktičnije. Pre svega u smislu finansija i stila života. Jer je lakše biti prevarena ili varana žena od raspuštenice. Lakše je živeti u poricanju nego dobiti zvaničnu etiketu. Lakše je izvući pare u braku, nego posle razvoda. Lakše je naplatiti patnju i poniženje na licu mesta. A da ne bude da se sve prebrisalo i oprostilo, neko mora da bude zvaničan krivac a ko za to najbolje pasuje – pa naravno, ta otimačica.

Mora ona više da se mrzi od njega s kojim se ostalo. Formalno bar. To što ta druga ulazeći u vezu ponekad nije ne slutila da je baja oženjen, svejedno, ona je kriva.

Stvar koja je takođe simptomatična za neke ogorčene i besne žene koje opstaju u vezama (okrivljavajući tamo neku), je da po saznanju za prevaru krenu da smišljaju suptilne ili manje suptilne načine da to varanje i blam debelo naplate. Obično preko novca i dece ali i na druge načine. One koji već načetu vezu još više i dublje urušavaju.

Nećemo se lagati da nema žena koje ciljano i sistematski rade na osvajanju muškaraca koji im se učine kao dobar lov, naravno da ih ima. Međutim, zavaravamo se mi oko toga da su muškaci generalno lak plen. Muškarac koji je 100% u vezi i ne primećuje nabacivanje, niti ga zanimaju ženski zavodnički performansi.

Lak plen je onaj koji želi da bude ulovljen. Koji jedva čeka da odglumi “nevinu žrtvu”.

Međutim, mnogo češći i skoro pa uobičajen je jedan drugi scenario. Onaj – pojebi pa odjebi. I varijacije na tu temu.

Oni s lovom će mamiti galantnošću i stavom  – ja sam bre frajer i po. Neki će opet pričati slatke pričice. Plasiraće laži ili bajke za recku ili malo vanbračne aktivnosti dok im to pasuje. Znate ono:

-Ma žena mi je rospija i samo zvoca, mozak mi uništi a ti si tako mila i slatka…

-Nju samo karijera zanima, ja sam tako usamljen…

-Ona samo želi moju lovu, ja nju i ne interesujem…

-Ona se samo decom bavi, meni tako fali pažnja…

Ili možda ovo:

-bože kako si ti lepa i zgodna …

-Kako si ti interesantna i intrigantna osoba …

-Obožavam savremene i žene s petljom kao što si ti. …

Milozvučne reči, obećanja, pa malo poklončići i tako to, negde će već upaliti. I eto nama akcije. I rekreacije.

To kao muško jadno, nedužno i skoro na silu pristalo na seks, to je smejurija.

Savršena smejurija koju neki muškarci obilato koriste jer dokle god žene mrze jedne druge njima je rabota neuporedivo lakša. Dok žene jedne drugima oči vade, oni se smeškaju i rade radnju. Po sistemu zavadi pa lakše vladaj.

Da rezimiram, muškarac nije nikakvo lane okato i plašljivo pa da plen bude. Nemojmo se lagati da je seks slučajnost. Ko ga ne želi, ne bavi se zavođenjem, a ako njega zavode, kaže NE. Ko ga želi, kaže DA. To je to. Nema dalje. Kraj priče.

Ostavite odgovor