Seks ponuda: smeh do suza

Eksplicitne seks poruke i ponude kao prva stvar koju muškarci napišu nisu retkost. Činjenica od koje se ne može pobeći je da ogroman procenat muškaraca, ali i solidan žena, ima ideju da net samo tome i služi.
36

Eksplicitne seks poruke i ponude kao prva stvar koju muškarci napišu nisu retkost. Činjenica od koje se ne može pobeći je da ogroman procenat muškaraca, ali i solidan žena, ima ideju da net samo tome i služi.

Dakle, net i seks kao sinonimi.

Šta više, mnogi se zapanje i na odbijanje reguju komentarima tipa – s koje planete si ti pala, šta ti uopšte na netu tražiš ako to nije seks. Pa ovde su svi samo zbog seksa. Onda mi ubeđeno i puni samodovoljnosti objasne da je to opštepoznata stvar i da gubim vreme ako tražim nešto drugo. Odgovorim obično – a eto, mene nisu na vreme obavestili. Nisam taj dan bila u školi.

Istina je da svako od neta napravi ono što želi. Ili još preciznije, ono šta lično nedostaje. Ubeđenje je čudo. Ko želi da misli da su svi na netu isključivo zarad seksa u svemu i svakome će za to naći dokaz.

Ono što, međutim, takve međusobno razlikuje je prilaz. A njih stvarno ima raznih. Od onih nazovi suptilnih tipa – da li si zainteresovana za neobavezni seks, preko ogoljenih i svedenih koje bih mogla opisati rečenicom – ‘oćeš seks, do onih vrlo primitivnih i prostih. Sad baš da ne idem u vulgarnosti ali možete da pretpostavite koji epiteti idu uz nuđenje aduta neviđenog frajera. Plus opis šta bi mi sve radio. Isto vrlo koloritno mi pojašnjeno.

Na većinu poruka ne odgovaram. Retki su trenuci kada sam raspoložena za priču s likovima koji mi nude svog miška na kušanje i koji su, jelte, svi odreda, najbolji jebači koje je planeta videla.

Naravno, bilo je eksperimenata, s vremena na vreme. Nekada zbog poriva da vidim kakvi su to muškarci u pitanju, nekada iz dosade. Međutim, komunikacija s njima me je navela na zaključak da se tim sportom ne valja često baviti. Mahom su to muškarci ili vrlo nemušti i u problemu da sastave smislenu rečenicu ili pak navalentno agresivni i prosti, ili teški paćenici upitnog psihološkog stanja.

Međutim, ima i drugačijih primera. Jedne komunikacije se i danas živo sećam a pre svega zato što me je dečko do suza zasmejao.

Priča ide ovako.

Poruke od istog lika su na moju adresu pristizale sporadično par meseci. Sadržaj manje-više sličan ali mi se nešto nije dalo ni da se zezajući nastavim na njegove vulgarne i vrlo plastično objašnjene ponude sajber seksa. Obilazila sam ga uredno, no u nekom trenutku mi proradi ljubopitljivi senzor za granične slučajeve i tako na poruku koju citiram:

Jesi li za cayber sex ja sam napaljen i drkam ga lagano volio bih svrsiti u prici sa tobom

Odgovorim: samo mi to fali, mislim još jedan lik u zbirci, ajde lovi klinke, i drkaj s njima.

Odgovor ciljano provokativan, baš da vidim kako će da se nastavi. To je bilo ono što me je zanimalo. Da li će da se baci u još vulgarno elokventnije objašnjavanje svojih seksualnih preferencija, što sam najpre očekivala ili ipak nešto drugo. U minut stiže odgovor:

molim vas volim starije bit ce mi drago

Tu se zasmejem. Vidi ti ljubaznosti, sa sve molbom. Pa mislim stvarno, biće čoveku drago, skoro pa čast. Ali od svega najviše me u trans baci persiranje. Ma kultura je to. Da se zna. Valja starije poštovati.

Joj.

Kapacitet moje radoznalosti u takvim situacijama je obično vrlo mali pa kako je isti naglo nestao, odgovorim mu sa: nasmeja me, ajde produži dalje. Na to stiže odgovor:

mogla si vala al eto nemoj sta zameriti pusa

E tu naglas počnem da se smejem. Mukica. Ma ulepša mi čovek dan. Lik je neviđen. Dobra duša, jes malo ćušnuta u glavu al’ sad nećemo u te detalje.

I nisam mu ništa zamerila. Gde da mu zamerim, pa to mi bio humorni biser dana. I to kakav.

Za kraj, nije sporno ono šta se traži. Svako ima pravo na svoje želje i snove. Ma kakvi oni bili. Suština je u načinu na koji se traži. Neki tako izmame osmeh a neki grimasu gađenja.

Ostavite odgovor