S ovakvima se nije šaliti

Postoje muškaraci koji i na najkulturnije odbijanje reaguje teškim uvredama. Iz momenta se od deljenja komplimenata lepotice, anđele, ženo mojih snova i sl. prebacuju na nebirane reči vređanja.
11

Udvaranje nije disciplina koja se uči u školi. Čak i kada su ljudi dobri u tome da hvataju šta prolazi i kako s ženama valja „rukovati“ uspeh nikada nije zagarantovan. Niti postoji formula koja uvek pali.

Svaka brava traži drugi ključ.

Strategija s kojom mnogi kreću, u ideju da tu ne može mnogo da se omane je: uputi kompliment. Međutim, ne ide to uvek baš tako. Niti su svi komplimenti poželjni, niti je to uvek pravi put za dobijanje šanse. Problem oko komplimenata nije uvek u njihovoj nemaštovitosti i plasiranju ljigavih i izanđalih fora. Mnogo veća frka je kada se s njima ciljano i vrlo namenski startuje u maniru – laži je što više, i nadaj se da će ona žvaku progutati.

Dragi moji muškarci – to vrlo retko pali.

Žene skoro nepogrešivo osete kada ih neko folira. Kada sipa hvalospeve na račun izgleda a samo zarad ostvarivanja cilja – povaliti. Samo žene sa niskim stepenom samopouzdanjem i ugušenim instinktom će možda poverovati da su upućene reči iskrene. Elem, većina će na izlizane fore reagovati odbijanjem. Neke nemilosrdno, neke kulturno.

E sad dođoh do suštine ovog pisanja. Reakcije na odbijanje. Naime, kada muškaraci krenu s komplimentima, i budu odbijeni, većina reaguje još većom onfanzivom često i u maniru polumoljakanja. No posle nekog vremena, jer ni to naravno ne pali, odustaju. Fokus svoje pažnje prebacuju na novu „žrtvu“.

Međutim, jedna kategorija muškaraca i na najkulturnije odbijanje reaguje teškim uvredama. Iz momenta se od deljenja komplimenata (lepotice, anđele, ženo mojih snova i sl.) prebacuju na nebirane reči vređanja. Tipa (sad izvinite na eksplicitnosti):

• Ma sve ste vi droljetine teške
• Kurvo raspala
• Droljo u prometu
• Ko te jebe, ionako nisi ni za šta grobu jedan
• Jadnice
• Ološu

Da da, likovi u par sekundi od uvlačenja prelaze na arsenal odurnog vređanja.

Ako vas život na takve slučajno nanese – NIKADA I APSOLUTNO NIKADA se ne nastavljajte na njihove reči. To je zakon. Dotičnog valja odmah baciti na ignor listu.

Ako devojci ili ženi slučajno padne na pamet da na serijal psovki reaguje, pa čak i vrlo kulturno, na scenu stupaju agresivne pretnje tipa (opet izvinite na eksplicitnosti):

• jebaću ti majku pokvarenu
• zapamtićeš me kurvetino
• pazi se šta radiš, naćiću te …

Zašto se određen broj muškaraca ponaša na takav način? Kratko i jasno – zato što mrze žene i doživljavaju ih kao bića nižeg reda.

Oni sve žene vide samo i isključivo kao kurve. To je jedini epitet koje za njih imaju.

Logika razmišljanja je sledeća: ako slučajno kod neke mukice upale komplimenti i nekako dođe do kontakta zaključak je – pa naravno da je kurva, koja bi normalna žena progutala servirano. Ako žena odbije opet isto – umišljena droljetina, samo je lova interesuje, misli da je nešto posebno a ista je kao i sve druge… Dakle, kako god da se žena postavi i reaguje ishod je isti, okvalifikovana je kao kurva. Jer zapravo za tu felu muškaraca drugi tip žena i ne postoji.

Zašto neki muškarci postanu takvi?

Ako odrastu u okruženju gde se žene tretiraju s izraženim prezirom i kao ništavne, a ako njihovog odgovora na takav tretman (i sledstvenu agresiju) nema, oni dođu do zaključka da to stvarno jeste tako. Jer da je drugačije, pa valjda bi se pobunile.

Takođe, kao mogući scenario je odastanje uz vrlo neprijateljski nastrojenu majku koja na sve načine guši i omalovažava sina što u krajnjem može da vodi ka tome da on zamrzi sve što je ženskog roda.

Kako god bilo, takvih muškaraca se treba kloniti aposlutno uvek. I zapamtiti – oni se ne manjaju na bolje jer svoje psihopatologije i nisu svesni. Oni u sebi ne vide problem. Vide ga u ženama. Koje oni (jelte) treba da postave gde im je mesto.

Za kraj, ako išta u vezi susreta s takvima jeste pouka, to je da nas podsete koliko je dobroćudnost velika vrlina. Koliko je pitoma duša velika stvar. Neke žene to uzimu olako dajući prednost finansijsko-materijalnim bajkama, zaboravljajući da bez duše malo šta stvarno ima smisla.

Leave a Reply