Kakve poruke šalju muškarci – 2 deo

Poruka ili prilaz treba da imaju lični ton. On će ženi reći da muškarac nije samo taksena marka na lepo lice i telo. Da ima ponešto širine i takta. Da je potencijalno zanimljiv. Da ume da komunicira i vodi vezu.
33

Dobro pozicionirana startna platforma mnogih muškaraca je igranje na kartu komplimenata. Jer, jelte, žene to vole. Tako su na visokom trećem mestu prilazi tipa:

3. Ćao prelepa, ćao slatkišu, izgledaš fenomenalno i sl.

Muškarci cene da s takvim rečima ne može da se omane. Međutim, ipak može. Znam da je sad prva asocijacija – ko će vama ženama ugoditi, ali priznaćete ima logike u sledećim tumačenjima.

Ako je žena lepa njoj taj kompliment neće nešto posebno značiti. Za nju je to uobičajena muška reakcija na koju je poprilično imuna. A moguće je i smorena takvim prilazom. U stilu – jel’ umete vi nešto drugo da kažete. Opet, ako žena izgleda manje-više prosečno i svesna je da realno nije lepotica to može da izazove kontra efekat. Nagoveštaj ciljanih laži ume da poprimi vrlo odbijajući ton.

4. Javi se ako smeš, hajde da preskočimo otrcane uvodne fraze, sigurno dobijaš na tone poruka i sl.

Prilazi ovog tipa su tek nešto malo inventivniji ali i dalje opasno mirišu na kopir mašinu. I dalje ne pokazuju interes muškarca za konkretnu ženu.

5. CV raport

Ima muškaraca čije je prilaz sveden na pisano deklemovanje činjenica o sebi. Čovek lepo sastavi pogolem pasus il’ dva, kao da se javlja na oglas za posao. Neki dodaju i spisak želja i očekivanja. Naravno, odmah i telefon napišu. To je naprosto odbijajuće i mami na zaključak da se radi o muškarcu koji malo zna o ženama a solidno je očajan. A u tome nema ničeg privlačnog.

Takav prilaz vuče na ideju kompletnog odsustva socijalne inteligencije. Kulturno rečeno. Prevedeno na srpski, deluje vrlo nemuževno, da ne kažem jadno. A žene mahom ne gotive slabiće. I plus, opet liči da je poslato na 100 adresa.

Sve u svemu, jasno je da sve prilazi svedeni na jednu, par ili gomilu reči opšteg tipa nisu baš preporuka za prolaz.

Suština dobrog prilaza je da ženi izmami osmeh.

To je jedino moguće ako je on takav da nedvosmisleno ukazuje da je žena primećena i izdvojena i po onome što je napisala o sebi. Da je muškarac promotrio sve u vezi nje i potrudio se da nađe simpatičan ili intrigantan način da stavi do znanja da mu se dopada. To je jedini pravi način da muškarac zaintrigira ženu za sebe.

o je savršena polazna osnova svake muško-ženske komunikacije.

Naravno, ima i žena koje neće napisati ništa o sebi, što bi muškarcu moglo da da ideju kako da priđe. Ali i to samo po sebi jeste informacija koja nešto govori o njoj a time muškarcu daje šlagvort za zanimljiviji prilaz od onog – zdravo, šta se radi.

Dakle, poruka ili prilaz treba da imaju lični ton.

On će ženi reći da muškarac nije samo taksena marka na lepo lice i telo. Da ima ponešto širine i takta. Da je potencijalno zanimljiv. Da ume da komunicira i vodi vezu. Ma kakva ona bila. Da da, cela priča važi čak i u slučaju da je muškarac na netu eksplicitno zarad seks avantura.

Reči se te koje najlakše prodaju svaku priču.

Na radost ili razočaranje. E, a to je već sasvim druga tema.

Ostavite odgovor